Poti sprijini Un Antreprenor SPRIJINA Fii Mentor! Donează! Oferă o părere de specialist atunci când contează!

CE FACE ASOCIATIA NOASTRĂ?

Suntem o asociație non profit

Dezvoltăm programe dedicate antreprenorilor care ajung la nivel personal sau la nivel profesional să se regăsească într-o situație de dificultate. DIFICULTATEA are multe dimensiuni, așa că programele dezvoltate vor acoperi nevoile în funcție de resursele disponibile.

Incepem de la zero în 2021, lansând programele ONE to ONE și pe măsură ce vom identifica parteneri și resurse noi vom lansa proiecte tot mai complexe.
SPRIJINĂ ANTREPRENORII IN DIFICULTATE

DEVINO SPONSOR AL ASOCIATIEI

Ne puteti sprijini in general sau puteti alege anumite programe la care puteti contribui sau puteti deveni UNIC SPONSOR in cauzul in care programul va reprezinta sau asocierea este benefică și pentru afacerea dumneavoastră.

SPRIJINIM ANTREPRENORI ÎN DIFICULTATE

MISIUNEA NOASTRĂ

Vom oferi consiliere antreprenorilor. De la MENTORAT si PRO BONO, la angajarea specialiștilor potriviți pentru antreprenor sau afacerea lui.

 

Buna tuturor! Sunt Adrian Abrudan, cu ceva experiența in top management, marketing și business development. Am pornit acest proiect cu scopul de a ajuta,  in limita timpului și a resurselor disponibile,  antreprenori în dificultate prin programe de analiză, consultanță și mentorat.

Mi-ar place să ni se alăture specialiștii și antreprenori în diverse programe, dar ne-am propus să apelăm la ei doar când vor fi resurse pentru a le plăti serviciile, astfel încât să ne asigurăm ca nivelul de calitate este maxim în prestarea serviciilor.

Cei interesați să dezvoltăm programe pentru antreprenori în dificultate sau doriți să ne sprijiniți pe programele în desfășurare ne puteti contacta oricând.

Pentru antreprenori în dificultate, avem un singur mesaj – contactați-ne, și dacă vă putem ajuta cu cel puțin un sfat, o vom face.