POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Prin formularul de contact sau paginile de social media, vom fi in legutura cu cei care ne contacteaza pentru colaborare sau pentru programele deschise.

Toate datele d spre sponsorizari si donatii,  plus datele participantilor la programe ramân confidentiale cu exceptia cazurilor in care prin contract sponsorul solicita altfel.

Datele privind promovarea programelor si intereseul fata de ele se vor sterge anual.

Ca si participant, puteti descărca contractul de confidentialitate AICI.

Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest WEBSITE.

Ne puteti contacta pe adresa de email contact@aaid.ro  pentru:

  • A solicita datele dv.  stocate
  • A solicita stergerea datelor stocate – Acest drept, referit si ca dreptul de a fi uitat presupune stergea datelor dvs din toate sistemele website-ului nostru, acolo unde legea o permite

Dupa completarea formularului specific, cererea va fi inregistrata, si ofiterul de date cu caracter personal (DPO) va fi notificat in legatura cu cererea depusa.

Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile dvs. personale sau la această politică sau dacă doriți să faceți o plângere cu privire la modul în care Asociația Antreprenori în Dificultate prelucrează datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la contact@aaid.ro.ro sau folosind detaliile de contact de mai jos:

ASOCIATIA ANTREPRENORI IN DIFICULTATE

Bdul 21 Decembrie 1989 Nr. 93 Apt. 18, Cluj Napoca cod postal 01901 In Atentia: Responsabilului pentru protectia datelor personale